Pagina wordt geladen ...
zoeken

Pleziervaartuig verzekering

Nederland is omringd met water. Veel mensen vertoeven zich dan ook graag bij water. Of het nou gaat om een simpele rubberboot of luxe motor jacht, of op de binnenwateren van Nederland of door heel Europa. Wij kunnen u de juiste verzekering bieden, zodat u uw zorgen in ieder geval kunt laten varen.

 

boot

 

Aansprakelijkheid:

De particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt een beperkte dekking als het gaat om schade veroorzaakt door een vaartuig. Meestal is dit beperkt tot vaartuigen zoals een roeiboot, kano, surfplank, kleine zeilboot of motorbootje tot maximaal 4 PK. Voor alle overige vaartuigen dient een pleziervaartuigverzekering afgesloten te worden om het aansprakelijkheidsrisico te kunnen verzekeren.

Schade aan het vaartuig:

Voor de duurdere vaartuigen is het wenselijk dat naast aansprakelijkheid ook schade aan het vaartuig zelf verzekerd is.  Het kan per verzekeraar verschillen maar in principe is ook hier de keuze om het vaartuig beperkt of volledig casco te verzekeren net zoals bij een autoverzekering.

Beperkt casco:

Deze verzekering biedt in beperkte mate dekking tegen schade aan uw eigen vaartuig. Hierbij moet u denken aan brand-, explosie-, diefstal-, en natuurschades.

Volledig casco:

Deze volledig casco dekking (ook wel bekend als allrisk dekking) biedt dekking tegen zo goed als alle plotselinge en onvoorziene schadegebeurtenissen, wat uw vaartuig ook overkomt.

Aanvullende dekkingen:

Naast de primaire dekkingen kunnen er ook aanvullende dekkingen zoals pechhulp, ongevallen of rechtsbijstand worden afgesloten.

Naast het vaartuig is het ook mogelijk om een volgboot, of bijbehorende boottrailer mee te verzekeren. Hiervoor geldt dan dezelfde dekking als het verzekerde vaartuig.

  • Eigen gebrek ook verzekerbaar
  • Vorstschade verzekerbaar
  • Boottrailer mee te verzekeren
  • Inboedel dekking

 

Ook interesse in uniek persoonlijk advies?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

 

 

Keurmerken

  • usp Innovatief
  • usp Dynamisch
  • usp Persoonlijke aandacht
  • usp Integraal advies