Pagina wordt geladen ...
zoeken

Blog Banner

 

Aansprakelijkheidsverzekering en motorrijtuigen.

Op de camping, op straat, in het park, overal zie ik de elektrische steps, hoverboards en elektrische skateboards voorbij komen. Ik vroeg mij dan ook wel regelmatig af hoe het verzekeringtechnisch nou precies zat, motorrijtuigen zijn immers uitgesloten op de aansprakelijkheidsverzekering. Ook van onze klanten kregen wij steeds vaker de vraag: hoe zit het nu precies als ik of mijn iemand uit mijn gezin schade veroorzaak? Hoog tijd om dit onderwerp eens in de spotlight te zetten.

Lees meer >>

e-step

 

drone

Nieuwe regels voor het vliegen met drones.

Vanaf 31 december 2020 is de Nederlandse regelgeving vervangen voor de Europese regelgeving. Hierdoor gelden in alle EU landen dezelfde regels om zo de veiligheid te verbeteren. De regelgeving betreft niet alleen de grotere drones voor zakelijk gebruik, maar ook de kleine (speelgoed) drones vallen onder deze regelgeving.

Lees meer >>

 

Aansprakelijkheidsverzekering en opzichtclausule.

Er is sprake van opzicht wanneer iemand een zaak tijdelijk in zijn/haar bezit heeft of in ieder geval dat de verantwoordelijkheid van deze zaak aan die persoon is toevertrouwd. Het uitgangspunt van een aansprakelijkheidsverzekering is dekking bieden voor schade die veroorzaakt is aan derden. Schade aan eigen zaken is niet verzekerd, het is namelijk niet mogelijk om uzelf aansprakelijk te stellen. In het geval van opzicht schade worden de zaken gezien alsof het uw eigendom is.

Lees meer >>

 

Opzicht

 

thuiswerken

Thuiswerken,de standaard anno 2020 maar wat zijn de gevolgen hiervan?

Door het Coronavirus zijn in 2020 veel werkgevers en werknemers noodgedwongen of vrijwillig overgeschakeld naar het thuiswerken. Nu de 2e golf een feit is, adviseert de overheid om zoveel mogelijk thuis te (blijven) werken indien de mogelijkheid er is.

Maar wat zijn nou de gevolgen hiervan? Hoe zit het bijvoorbeeld bij schade gebeurtenissen in het geval van thuiswerken?

Lees meer >>

 

 

Wij willen gaan trouwen, maar waarom?

De reden om vandaag de dag te gaan trouwen is uit liefde en om elkaar eeuwige trouw te beloven, om praktische redenen of omdat het door familie of omgeving verwacht wordt als er kinderen in het spel komen. Het kan de droom van hem zijn, maar is het meestal van haar.

 

Maar wat houdt een huwelijk eigenlijk is?

Lees meer >>

 

Trouwen

 

Sport en Spel

Aansprakelijkheid bij sport en spelsituatie.

Je veroorzaakt een schade tijdens een sport of spelsituaite, je voelt je schuldig, en met alle plezier wil je een beroep doen op je aansprakelijkheidsverzekering om de schade te vergoeden.

De terugkoppeling van de verzekeraar: Geen sprake van aansprakelijkheid, Geen dekking!

Hoe zit dit nou eigenlijk?

Lees meer >>

 

Brandveiligheid tijdens de feestdagen.

Tijdens de feestdagen maken we het allemaal gezellig in en rond het huis. Kerst versiering, sfeer verlichting en kaarsen. Gezellig met elkaar eten aan overvolle tafels. zeer gezellig en heel sfeervol, maar hoe zit het eigenlijk met de brandveiligheid?

Lees meer >>

 

Brandveiligheid tijdens de Feestdagen

Keurmerken

  • usp Innovatief
  • usp Dynamisch
  • usp Persoonlijke aandacht
  • usp Integraal advies